home ligging contact aanbod  
     
   

Duurzaam BEN-wonen in een kindvriendelijke woonbuurt

 

Binnen woonproject Papenhof worden drie autoluwe en groene semi-publieke woonerven ontwikkeld. Na de realisatie van het Pastinaakhof worden nu 27 bouwkavels voor innovatieve en duurzame BEN-ééngezinswoningen rondom het Raapsteelhof en het Aardpeerhof verkocht. De architecten uit onze architectenpool bouwen samen met jou een thuis op maat van jouw wensen.

Het project Papenhof voert duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo streven we naar kwaliteitsvolle en energievriendelijke woningen in de nabijheid van openbare groenzones. Fiets- en voetpaden verbinden de nieuwe woonbuurt met het stadscentrum en de Vrouwvliet, het openbaar vervoer is nabij. Wie hier komt wonen, is minder afhankelijk van de auto.

De nieuwe woonomgeving is autoluw door het afsluiten van straten voor doorgaand verkeer en het groeperen van garages en bezoekersparkings aan de buitenrand. De hoeveelheid verharde oppervlakte wordt beperkt en het hemelwater van verhardingen in openbaar domein wordt opgevangen en loopt via goten naar infiltratiezones of wadi’s …